Zakopane 2013
Rozpoczęty przez
kimmon
, sty 09 2013 19:24
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 styczeń 2013 - 15:53
Z Zakopanego możesz jechać przez Murzasichle, Bukowinę Tatrzańską i Jurgów. Stamtąd już przez wioski w stronę Zalewu Czorsztyńskiego, osobiście jechałem przez przełęcz nad Łapszanką (panorama Tatr).
Nie wiem jakie drogi Cię interesują, dla mnie to był bardziej odcinek dojazdowy na pociąg
Jakość asfaltów oceniam pozytywnie.
Natomiast od Czorsztyna (szukaj Sromowców Wyżnych) proponowałbym przerzucić się na Słowację i przez Starą Lubovną dojechać do Piwnicznej. Z Piwnicznej masz piękną drogę wzdłuż rzeki do samej Krynicy. Jest trochę ruchliwa, ale bardzo kręta i krajobrazowa :cool:
Odcinek przez Słowację to tylko propozycja, nie jechałem tamtędy.
Nie wiem jakie drogi Cię interesują, dla mnie to był bardziej odcinek dojazdowy na pociąg

Natomiast od Czorsztyna (szukaj Sromowców Wyżnych) proponowałbym przerzucić się na Słowację i przez Starą Lubovną dojechać do Piwnicznej. Z Piwnicznej masz piękną drogę wzdłuż rzeki do samej Krynicy. Jest trochę ruchliwa, ale bardzo kręta i krajobrazowa :cool:
Odcinek przez Słowację to tylko propozycja, nie jechałem tamtędy.
- kimmon lubi to
GT i-Drive 3.0, Kona Honky Tonk
Napisano 01 lipiec 2013 - 10:40
Możecie polecić jakąś fajną, mało męczącą trasę rowerkową w tych okolicach? Wybieram się tam razem z dziećmi i planuję troszkę je pomęczyć rowerkami, będą grzecznie spać
Młodsza córa ma 8 lat więc trasa musi być odpowidnia

Wprost rewelacyjna strona o dietach odchudzających.
Napisano 02 lipiec 2013 - 05:55
Jeśli mało męczącą, to chyba źle trafiłeś. To są góry i podjazdy 
Jedyne co można w tej sytuacji zrobić, to mocno skrócić trasę, ale wtedy będzie ciężko odjechać dalej niż na Butorowy Wierch...

Jedyne co można w tej sytuacji zrobić, to mocno skrócić trasę, ale wtedy będzie ciężko odjechać dalej niż na Butorowy Wierch...
Użytkownik c1ach edytował ten post 02 lipiec 2013 - 09:07
GT i-Drive 3.0, Kona Honky Tonk
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych