1.Kampinos, wyjazd 2.Szukam ludzi z Ursusa do wspólnej jazdy.
Napisano 06 czerwiec 2010 - 00:05
To co komary wyprawiają w KPN to przechodzi ludzkie pojęcie. Staniesz na chwilę w lesie i... nie masz ręki. Miliardy, całe familie, klany, mutanty po powodziowe. Nie idzie wytrzymać. Zrobiłem dziś krótką rundkę i uciekłem jak najdalej. Masakra.
O proszę. Myślałem, że tylko ja miałem taki problem - że trafiłem na jakiś wylęg czy coś.
Żeby zobrazować skalę - normalnie z wycieczek przywożę kilkanaście/dziesiąt zdjęć. Z KPN przywiozłem dwa. Każdy postój - dosłownie - groził wyssaniem do sucha, więc dałem spokój. Gorzej było przy przeprawach przez bajora, gdy jedną reką taszczysz rower, a drugą starasz się czegoś złapać i jednocześnie odgonić te france. OMG.
Napisano 06 czerwiec 2010 - 09:26
WawerBTW z jakiej dzielnicy jesteś?
Napisano 06 czerwiec 2010 - 09:35

Co do stanu "zalewowego" to nie jest najgorzej. Na szlakach dominują typowe plażowe piachy ale kilka kałuż o niegroźnej w normalnych warunkach reputacji tym razem urosło po piasty. Lepiej jednak jechać w zalanych butach niż kluczyć bokiem w poszukiwaniu objazdu zdając się na pastwę komarów.
Użytkownik Bikorexia edytował ten post 06 czerwiec 2010 - 09:38
Napisano 06 czerwiec 2010 - 18:22
Napisano 11 czerwiec 2010 - 13:50
Szukam członków zespłu na Mazovię 24h http://www.bikeforum...ead.php?t=17831 gorąco zachęcam
Przygotowanie do matury z informatyki. egzaminów oraz realizacja projektów w Javie i C#.
Specjalizacja: ASP.NET-MVC 5
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych