-
...ludzie robia wheelie nawet na szosowkach ...stopie mozna zrobic nawet na wigry 3 ...
...Jesli ma sie rame na ktorej sie smiga bez zadnych problemow z wyczuciem bika, to nie widze roznicy czy mala, czy duza .. co kto lubi, co komu pasuje ... Pomine fakt ze na rowerze do DJ, 4X i reszcie maszyn kaj siodlo jest nisko a glowka ramy wysoko, lepiej wchodzi manual niz wheelie ... a przynajmniej takie sa moje odczucia ..
No i latwiej uczyc sie wheelie pod gorke ..
Ostatnio edytowane przez eyeless_es ; 01-06-08 o 09:18
-
-
Stały bywalec
pod górke to początki wheelie sie trenuje, jak sie już zalapie to prosta i 30km/h podczas wheelie. Napewno wysoka rama jest lepsza do jazdy na jednym kole
-
-
Na starym rowerku ( rama 21) zrobilem swoje najdluzsze wheelie o dlugosci okolo 60-70m, a ze hamulce nigdy tam nie dzialaly prawidlowo to predkosc na koncu byla zabojcza
w nowym tez zalozylem rame 21 ale wsumie to nie mialem jeszcze okazji sprawdzic, moze zrobie to dzisiaj i opisze wrazenia
-
-
Stały bywalec
hehe, koleżka ktory robi 3km na tylnim kole to też Cinek :P na stronie numer 2 jest filmik jak ktosnie wierzy
-
-
A wlasnie, bo zapomnialem
Nie wiem czy to kwestia umiejetnosci ale ja nie mam z tym problemu, po kilku probach i wyczuciu nowego sprzetu kilkunasto i kilkudziesiecio metrowe trasy na tylnym kole zrobilem. Tylko ludzie sie dziwnie patrza jak sie tak smiga sciezka rowerowa wieczorem
-
-
Moderator
Mój kumpel nawet na moim rowerku zrobił whelie tak z 2 km ujechał, ale powiedział coś takiego "Skotnik zajebiście sie whelie robi, ale trudno ją wyrwać".
Ja tam whelie na niej nie robię.
-
-
ja wheelie praktycznie na wszystkim zrobię
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=FvTYVv9Pv8I"]YouTube- NS Bitch[/ame] tu mój krótki filmik
-
-
Stały bywalec
Na Wigry 3 to mój kumpel przejechał jakieś 200m na przednim kole, czasy podstawówki :P
Edit: Obejrzyjcie sobie stare NWD, nie pamiętam które konkretnie... Ale koleś zrobił stoppie na tandemie.
Ostatnio edytowane przez walker92 ; 30-01-10 o 16:56
-
-
Zadomawia się
ja zeszły sezon nauczyłem sie manuala
super uczucie :P najgorzej jak przesadzisz z przechyleniem na tył, potem plecy bolą xD ale lata praktyki i bd git :P
-
Zasady Postowania