tuchow
był ktos na falkowej
tuchow
"ja żem byl" ale dawno i tam chyba nie ma juz za wiele jesli chodzi o dh i inne tego typu podobne, choc moge sie mylic ;] przyjdzie Obecny to Ci powie![]()
No to faktycznie dawno nie byłeś, falkowa przez te wakacje przeszła duże zmiany, jest 11m gap, jest 7m dobule, w cholere innych mniejszych hop. Miejscowka raczej fr, trasy zjazdowe są, ale falkowa jest dość płaską górą i raczej dh tam nie uświadczysz :|
Byłem w te wakacje, gapy przyjemne i faktycznie dużo rzeczy jest dla każdego coś dobrego, nawet step up sie znalazł :P
Kurde Obecny teraz widze że jesteś z tych okolic, a byłem w te wakacje z kumplem przez 10 dni w nowym sączu, a dokładnie w tęgoborzu więc mogliśmy się zgadać :P
Lol, to ja z wami byłem wtedy w takim razie
Aaa, teraz już skojarzyłem po rowerze :>
Cóż moge powiedzieć, jak Wy byliście to budowa dopiero się rozkręcała, przelotówka którą lataliśmy, a bakuś nie teraz jest 7m dobulem, ogólnie prawie że wszystkie hopy są większe. No i ja się rozjezdzilem ;p
Ostatnio edytowane przez Obecny ; 30-09-09 o 11:16
To na jakim w takim razie rowerze byłeś bo nie kojarzę ? Pamiętam kolesia na big hicie z 888, destro z shiverem, kolesia z djem na ht i nie pamiętam dokładnie ramy i koleś z którym się zgadaliśmy kondziu na surge z allmountain, i był ktoś jeszcze ale już nie pamiętam to w takim razie Ty to kto ?![]()
P.S taki mały offtop robie :P
ja tam nie wiem, ale Obecny ma Surge z Allmountainem i nazywa się Konrad![]()
We wakacje mial chyba jeszcze oczojeebnego duncon'a z tego co pamietam![]()
Ostatnio edytowane przez wert ; 30-09-09 o 15:36